Je winkelwagen is leeg

Meet Nature

 

DANE staat voor Scandinavisch design, hoogwaardige materialen, veiligheid en uitstekend draagcomfort. DANE producten worden gemaakt door de pioniers van GORE-TEX®, al vele jaren één van de meest toonaangevende specialisten in GORE-TEX® kleding in
de wereld. En dan bedoelen we specialist in de letterlijke zin: we focussen op de motorrijder. De kleding en accessoires van DANE zijn speciaal ontwikkeld voor deze specifieke doelgroep.

Elk jaar onderwerpen we nieuwe producten aan uitgebreide praktijktests, waarbij duizenden kilometers gereden worden in alle mogelijke weersomstandigheden, voordat de producten in productie genomen worden. De resultaten en ervaringen van onze testrijders worden vervolgens teruggekoppeld aan de ontwerpers, die vervolgens - indien nodig - wijzigingen in de ontwerpen aanbrengen, om een perfecte pasvorm en optimale prestaties te bereiken. Dit maakt DANE producten zeer comfortabel en uitstekend van kwaliteit. DANE presteert zeer goed in onafhankelijke vergelijkende tests, wat vaak resulteert in een nummer 1 positie.
 

Explore the world


De kwaliteit van DANE kleding en accessoires doorbreekt alle grenzen. Op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van zichtbaarheid en het gebruik van materialen zoals GORE-TEX®, INVISTA CORDURA®, 3M SCOTCHLITETM REFLECTION en gecertificeerde SAS-TEC bescherming. Met DANE producten ben je klaar om de wereld in al zijn facetten te ontdekken en er maximaal van te genieten.


Collectie 2017